כמו בכל קיץ זה אני פתאום מבינה - אין אבוקדו נגמר! ואם יש הוא רק מקירור, לא אטרקטיבי במרקם ובמחיר.
ממרח זיתים. צילום: מאשהממרח זיתים. צילום: מאשה
ממרח זיתים. צילום: מאשה
(ממרח זיתים. צילום: מאשה)
מה עושים? פותחים את עונת הממרחים!
אז הנה ממרח זיתים פשוט פשוט ומפנק:
חומרים:
2 כוסות זיתים מאיכות טובה, מגולענים
חצי כוס שמן זית מעולה
חצי שן שום
מעט טימין טרי
אופן ההכנה:
מכניסים את כל החומרים למעבד מזון ומעבדים למשחה. אוכלים עם לחם שיפון מצויין וירקות.
משחקת בסירים הוא שירות בישול בריא בבית הלקוח – אוכל צמחוני וטבעוני.
ניתן ליצור קשר דרך עמוד הפייסבוק או דרך המטבח של מאשה