קצביה חדשה משגעת את חולון בשבועיים האחרונים, וזה לא רק אטליז אלא ממש תופעת רשת שגורמת לאנשים להגיע, ולא רק בשביל הבשר. על "דוד הכי טוב" כבר שמעתם? "מיינט חולון" מציג לכם עסק חדש ומיוחד. וגם - איזה סוג בשר תושבי חולון הכי אוהבים?
3 צפייה בגלריה
דוד הכי טוב. קצבייה חדשה בחולון
דוד הכי טוב. קצבייה חדשה בחולון
דוד הכי טוב. קצבייה חדשה בחולון
(צילום: פרטי)

גרים בשכונת רסקו ב' בחולון ולא מבינים למה יש כל כך הרבה המולה בסביבה שלכם בשבועיים האחרונים? זה הרגע להכיר את העסק החדש, שכבר יוצר תורים ברחוב ההסתדרות 201. האטליז החדש שמשגע את הרשת, במיוחד בזכות הקצב הצעיר שמנהל אותו.

קראו גם:

דור רביעי לקצבים, דור ראשון לטיקטוק


דוד פריג, במקור מבת ים, בן 30, נשוי ואב לילד, שמתגורר כיום בשכונת קרית פנחס אילון בחולון. בשבועות האחרונים פתח קצביה חדשה תחת השם 'דוד הכי טוב', אבל את הפתיחה, ליווה בלא מעט סרטונים משעשעים שהוא מעלה לאינסטגרם, טיק-טוק ולפייסבוק. מה יש בסרטונים? שיטות טיפול בבשרים והרבה אנרגיות טובות שכבר גרמו לאלפי עוקבים ברשתות החברתיות להכיר את שמו.

אחד הסרטונים של "דוד הכי טוב":
דוד הכי טוב. חדש בחולון ומשגע את הרשת
(צילום: פרטי, מתוך הטיקטוק)

ל-"מיינט חולון" הוא מספר: "גדלתי בבת ים ואחרי זה בחולון, סיימתי תיכון קציר, שירות צבאי וכדומה. אבל למעשה, מגיל 12 אני עובד עם אבא שלי בקצבייה שלו באבן גבירול בתל אביב, ואפשר להגיד שאני דור רביעי של קצבים – שהתחילו עוד הרבה לפני קום המדינה. אפשר לקרוא לזה כבשה שחורה, אבל אני החלטתי ללכת לכיוון אחר, והלכתי ללמוד הנדסת חשמל ב-HIT. לא מזמן סיימתי כמהנדס – ולא ידעתי אם זה הכיוון שלי, אבל אז התחילה המלחמה, והכל השתנה. גם בזמן לימודי התואר עבדתי עם אבא שלי, וגם ניסיתי את מזלי כשף באירועי בשר פרטיים".


"הדיבור הכי חזק זה על הקבב"


למה פתחת עכשיו אטליז בחולון?
"בדיוק נולד הילד, והחלטתי שאני רוצה לעבוד קרוב לבית ולמשפחה, וגם בדיוק הגיעה ההזדמנות עם החנות הנחמדה שהתפנתה. אמרתי לעצמי שאני רוצה להביא לחולון סוג של אטליז פרטי שלא נראה פה מעולם – באיכות, בשירות, בהכל. הרי אמנם אני מבין מאוד בחשמל, אבל הידע שלי בבשר מגיע כבר למעשה מגיל אפס".

3 צפייה בגלריה
דוד הכי טוב. קצבייה חדשה בחולון
דוד הכי טוב. קצבייה חדשה בחולון
דוד הכי טוב. קצבייה חדשה בחולון
(צילום: פרטי)

מה מיוחד בחנות שלך משאר האטליזים בעיר?
"קודם כל, עיצבתי את החנות שתתאים לדרישות של משרד הבריאות, ומצד אחר תהיה הכי מזמינה ללקוחות. אני חושב שאני נותן יחס ושירות אישי שלא ניתן כדוגמתו מעולם בעיר: לקוח שנכנס מספר לי מה הוא רוצה לבשל, ואני ממליץ לו איזה נתח הכי נכון. אחרי זה אני לוקח את הטלפון שלי ומתעניין איך יצא הבישול, כלומר שומר על הקשר – כי אני רוצה להיות הכי טוב בתחום הזה. לא רק זאת, אנשים גם שולחים לי פידבקים ותמונות – איך יצא להם התבשיל, וכיף להכיר ככה את השכנים והלקוחות. חשוב לציין, פתחתי את המקום רק לפני שבועיים, אבל מה שקורה עכשיו זה סממן מאוד חיובי".
יש איזה בשר מיוחד שהוא החותם שלך?
"כמובן שאני כשר, אבל יש המבורגר קבב שאני מייצר בעצמי בתוך מפעל פרטי, לפי מתכון שמגיע מבית אבא. אישית אני הולך למפעל ומפקח על הייצור שלו, ואז אפשר להשיג אותו רק אצלי".

3 צפייה בגלריה
דוד הכי טוב. קצבייה חדשה בחולון
דוד הכי טוב. קצבייה חדשה בחולון
דוד הכי טוב. קצבייה חדשה בחולון
(צילום: פרטי)

איזה נתחי בשר החולונים הכי אוהבים?
"הדיבור הכי חזק זה על הקבב. הרבה מאוד הורים למשפחות קונים חזה עוף לשניצל – ואוהבים את זה דק-דק, נקי ומסודר. יש כאלה שקונים רצועות להקפצה כמו ששמים בטורטייה וגם מחפשים סטייקים מהירים להכנה – כולם ממהרים היום".
בינתיים פריג קורע את הרשת, מעלה סרטונים משעשעים עם נתחי בשר שונים, המלצות על שיטות שימוש ובישול, מבצעים ומחירים מיוחדים, וכמובן – עם הרבה הומור. חפשו אותו בטיקטוק או מאחורי הדלפק באטליז.