לעשרות סוגי הבירות והאלכוהול של האוסקר ווילד בחולון מצטרפים בימים אלה טעמים חדשים בתפריט.
3 צפייה בגלריה
תפריט חדש באוסקר ווילד
תפריט חדש באוסקר ווילד
תפריט חדש באוסקר ווילד
(צילום: אפיק גבאי)
בין המנות החדשות לפתיחה: חציל בלאדי שרוף, כבד קצוץ וקרפצ'יו סינטה.
בכריכים: כריך רובן, בורגר טלה וטריפל בורגר.
קראו גם:
לחובבי העשבים, שני סלטים חדשים התווספו לתפריט: סלט קיסר וסלט פטוש.
3 צפייה בגלריה
חדש בתפריט: כבד קצוץ
חדש בתפריט: כבד קצוץ
חדש בתפריט: כבד קצוץ
(צילום: אפיק גבאי)
בעיקריות ניתן למצוא את מנת אוסקר שרקוטרי - ארבעה סוגי בשרים קרים פרימיום, נקניקיות מרגז - עגבניות, פלפלים ובצלים צרובים וצ'ימצ'ורי, סטייק אנטריקוט אנגוס 300 גרם, סטייק פילה, קרפצ'יו סלמון בעישון עדין, שיפודי פרגיות בתיבול אירי ועוד.
גם הטבעוניים מקבלים מנה חדשה: בורגר טבעוני עשוי מאפונה, פטריות וקישואים מוקפצים על הפלנצה.
הבר של האוסקר התחדש ושודרג במערכת מזיגה בטכנולוגיה חדישה, המעניקה ללקוחות חווית בירה מדויקת המשלבת טעם, טריות וטמפרטורה מושלמים לכ-20 סוגי בירות מהחבית.
3 צפייה בגלריה
חציל בלאדי שרוף
חציל בלאדי שרוף
חציל בלאדי שרוף
(צילום: אפיק גבאי)
עוד בגזרת האלכוהול: קוקטיילים נועזים וויסקי מגוון.
ובקינוחים: מנת קראק פאי חדשה ומפתיעה.
את הארוחה מלווה מוזיקה אירית שמחה שמתנגנת בקביעות, וגם הופעות חיות של מיטב האמנים בארץ.
המוסיקה במקום מגוונת, בהתאם למצב הרוח - רוק קלאסי וערבי קונספט לחובבי שנות ה-80.