הפועל חולון בכדורסל קיוותה לשוב אתמול (ראשון) שוב למקום הראשון בליגה לפחות באופן זמני.
להפועל ת"א מנגד היו תיכנונים אחרים ויום ענק של ריצ'רארד האוול סיפק לחבורה של רמי הדר ניצחון גדול ודרמטי בהיכל הטוטו בחולון.
על הפרקט קיבלנו קרב אדיר ומשכנע בין שתי קבוצות עם דרמה גדולה לקראת סיום. שלומי הרוש הצליח לכפות הארכה ממש על הבאזר עם 91:91. ולקראת סיום הארכה - יונתן מור תפר שלשה גדולה וקבע 96:100, ליונס השווה ל-100:100 וקיבל את הכדור פעם נוספת, ארבע שניות לבאזר. הווינר הגדול של האדומים לקח את הכדור לסל, וקלע סל ניצחון כדי להעניק להפועל ת"א 100:102. ניצחון חוץ ענק בהיכל באחד המשחקים היותר טובים שראינו העונה.
האדומים נקמו בסגולים על שני ההפסדים שספגו מהם עד כה העונה. החניכים של רמי הדר, הצליחו לחבר ניצחון שני ברציפות אחרי שהפסידה לפני שני מחזורים בדרבי התל אביב.
בהפועל חולון ג’יימס בל סיים 21 נק’, 12 ריבאונדים וחמישה אסיסטים, שלומי הרוש 19 נק’ ושבעה אסיסטים, טו הולאווי 16 נק’, שישה אסיסטים וחמישה ריבאונדים, דריון אטקינס 14,
בעקבות ההפסד המפתיע של מכבי ת"א לבני הרצליה, חולוניה פספסה הזדמנות להעפיל באופן רשמי למקום הראשון. הפועל מנגד, חיזקה את מעמדה בין 8 הראשונות ועשתה צעד גדול אל עבר הבטחת מקומה בפלייאוף.