קיש. תמיד זה נשמע מפואר כזה. והבצק הפריך הזה שצריך לעבד בזריזות ולקרר ואז לרדד. ואז מהר מהר להניח בתבנית בלי שיתפרק. ואז רק מתחילים להכין את המלית...
2 צפייה בגלריה
קיש בצל טבעוני כשר לפסח. צילום: תום בעבור
קיש בצל טבעוני כשר לפסח. צילום: תום בעבור
קיש בצל טבעוני כשר לפסח. צילום: תום בעבור
מזיעים רק מלחשוב על זה! ומה את בכלל כותבת על זה? פסח בפתח וזה לא רלוונטי. אז זהו, שכן. כי יצרתי בצק לקיש שהוא:
ללא גלוטן, כשר לפסח, קל לעבודה, מרשים, טעים.
2 צפייה בגלריה
הבצק לקיש. צילום: תום בעבור
הבצק לקיש. צילום: תום בעבור
הבצק לקיש. צילום: תום בעבור
תודו שזכינו בגביע.