מסעדת סילו בחולון משיקה מנות חורף עשירות בסגנון איטלקי-ים תיכוני.
מאפה צ'יפורה בסילו. צילום: גל קולוגמאפה צ'יפורה בסילו. צילום: גל קולוג
מאפה צ'יפורה בסילו. צילום: גל קולוג
(מאפה צ'יפורה בסילו. צילום: גל קולוג)
בין המנות החדשות שיצר השף טל כהן:
ריזוטו קרם שמנת כמהין עם פטריות חורש ופרמז'ן (69 שקל); מאפה צ'יפורה - פילה דניס ברוטב עגבניות, בצל ופלפל ירוק חריף, כוסברה ובצל צלויים על הגריל, במעטפת בצק אפוי בטאבון (110 שקל); מרק קרם חצילים - חצילים שרופים על האש עם ירקות שורש, קרם שמנת, ואגוז מוסקט, לבנה זעתר בזילוף (35 שקל); לזניה ראגו עגל - בשר עגל בבישול ארוך עם כרישה, סלרי, גזרים, בצלים ושום, מוגש בין דפי הלזניה, עם רוטב רוזה ובשמל, עם פרמזן ופיסטוקים ירוקים (89 שקל); סנגריה חמה - פירות הדר מבושלים ביין אדום (35 שקל).
סילו. מתחם לה פארק, חולון. 03-5733315