ארוחות בוקר. מצד אחד - הן הכי חשובות ביום. ומצד שני - כולם ממהרים בבוקר, למי יש זמן לעצור ולהשקיע? ומצד שלישי - קורנפלקס זו לא באמת ארוחה (למקרה שתהיתם - ממתק. מוזמנים לבדוק את כמויות הסוכר).
ומצד רביעי - משעמם לאכול כל יום פרוסה. ומצד חמישי - אני לא תמיד רעבה, אז להכריח את עצמי לאכול?
1 צפייה בגלריה
שייק ירוק. צילום: תום בעבור
שייק ירוק. צילום: תום בעבור
שייק ירוק. צילום: תום בעבור
אני מאמינה בהקשבה עצמית, ואני מאמינה בפשטות.
אני באמת חושבת שאם אנחנו רוצים לאכול בריא, זה צריך להסתנכרן עם החיים, או שזה יהפוך לניסוי קצר מועד.
אז מה אני מכינה? שייקים! זה באמת לוקח שתי דקות הכנה, מזין, משביע, קליל ומרענן בחום יולי-אוגוסט. אפשר לקחת את זה איתנו לדרך / לעבודה ולשתות כשמתאים לנו. וזה תמיד תמיד מעניין. הקומבינציות הן אינסופיות.
מזמינה אתכם לנסות את המתכון הזה, שמורכב מדברים שיש כמעט בכל בית. מוזמנים גם לפגוש את השייק הזה ואחרים בסדנת שייקים וגלידות בהרצליה.
שייק ירוק למתחילים
הכנות מקדימות: אין
מיכשור נדרש: בלנדר טוב
אגס בשל תפוח ירוק / צהוב חופן קשיו / שקדים 3 תמרים 5 גבעולי סלרי 4-5 עלי מנטה/ נענע מגש קוביות קרח כוס מים קרים
אופן ההכנה: מגלענים את הפירות, קוצצים גס את הסלרי ומכניסים את כל חומרי הגלם לבלנדר טוב. מבלנדרים עד לקבלת מרקם חלק ככל האפשר. לבריאות!
תום מטבח משמח - ליווי בתהליכי שינוי לתזונה בריאה, בישול צמחוני וטבעוני טעים, סדנאות בישול בריא, 052-5012132