כל מי שמכיר את אבי קפצן מחולון, יודע שהוא ממציא פטנטים סדרתי.
2 צפייה בגלריה
פרש קאפ של אבי קפצן
פרש קאפ של אבי קפצן
פרש קאפ של אבי קפצן
(יח"צ די.איי טכנולוגיות)
קפצן, מהנדס מכונות, מנכ"ל חברת "די.אי טכנולוגיות" ובעליו של מפעל "אמבין" בעיר, כבר הספיק להמציא בין היתר שקע עם לחצן מיוחד למניעת התחשמלות ומתקן מגבות בד לניגוב ידיים בחדרי שירותים ציבוריים. עכשיו הגיע תורה של טכנולוגיה חדשה, במיוחד לימי קורונה: חיטוי כוס הקפה במדיח כלים שולחני "FreshCup דור 2".
“המכשיר מציע שטיפה, ניקוי וחיטוי של כלי אוכל בטמפרטורה של 100 מעלות, כשמרכיב חומר החיטוי הוא מתכון סודי", אומר קפצן. "יש בו תערובת ייחודית של מיקרו רכיבים ידידותיים לסביבה שמנקים, מחטאים ומבריקים בו זמנית".
2 צפייה בגלריה
קפצן. חיטוי הכוס ב-30 שניות
קפצן. חיטוי הכוס ב-30 שניות
קפצן. חיטוי הכוס ב-30 שניות
(צילום: יח"צ די.איי טכנולוגיות)
למכשיר יש שלושה מסלולי הפעלה: 30 שניות, 60 שניות ושתי דקות. הכלים מקבלים התזה ישירה של שני דטרגנטים, מקלחת של מים בטמפרטורה של 100 מעלות ולקינוח קיטור.
קראו גם:
בזמן שמוחו הקודח כבר קופץ אל הפטנטים הבאים, קפצן מציין שגם הפעם מדובר במוצר ירוק, בחשיבה ירוקה ובטכנולוגיה מתקדמת בעלת פוטנציאל בינלאומי.
"אנחנו רוצים לשנות את הדרך שבה אנשים שוטפים כלים ולהפוך את פרש קאפ למיקרוגל של שטיפת הכלים", הוא אומר.
"במקום מדיח שלוקח לו שעה, הפתרון שלי הוא מהיר וחסכוני. מדובר על לא פחות ממהפכה. החזון של החברה הוא שהמכשיר ישחזר את ההצלחה הבינלאומית של הסודה סטרים".